LINIJE d.o.o.
Glavni trg 14, 9240 Ljutomer,
tel.: 02/581 10 85, 584 99 89
e-mail: info@linije.si

Projektiranje

Izdelujemo projektno dokumentacijo za vse vrste stavb, največji delež predstavljajo projekti hiš.

Nudimo vam tipske projekte hiš, po želji vsakega posameznika pa izdelamo tudi individualni načrt hiše. Vsak tak objekt je torej načrtovan povsem v skladu z željami posameznega investitorja.

  • priprava projektne dokumentacije za potrebe novogradnje
  • priprava projektne dokumentacije za potrebe legalizacije
  • priprava projektne dokumentacije za potrebe tehničnega pregleda
  • strokovni nadzor nad potekom gradnje

Izdelava projektne dokumentacije

ProjektiranjePri nas vam pripravimo kompletno projektno dokumentacijo skladno s Pravilnikom o projektni dokumentaciji (Ur.l.RS št.55/2008) in Zakonom o graditvi objektov (Ur.l.RS št.102/2004,  14/2005).

Projektno dokumentacijo izdelamo za vse vrste gradbenih objektov: stanovanjski, poslovni, kmetijski; vključno s pridobivanjem projektnih pogojev in soglasij. Poleg dokumentacije za nove gradnje izdelamo tudi projektno dokumentacijo za legalizacije, spremembe namembnosti, rekonstrukcije in rušitve objektov.

Vrste projektne dokumentacije

IDZ – idejna zasnova
IDP – idejni projekt
PGD – projekt za pridobitev gradbenega dovoljenja
PZI – projekt za izvedbo
PID – projekt izvedenih del

Pri pripravi projektne dokumentacije sodelujemo z zanesljivimi in kakovostnimi projektanti različnih strok (projektanti elektro instalacije, projektanti strojne instalacije, projektanti požarne varnosti…) in vam s tem zagotovimo kakovostno projektno dokumentacijo ter strokovno podporo.

Projektiranje hiš, tipski projekti

Imate idejo, sanjate o vaši bodoči hiši? Verjamemo, da smo lahko pravi naslov za vas. Izbirate lahko med mnogimi našimi tipskimi projekti hiš ali zaupate našim strokovnjakom, da kreirajo hišo po meri vaših sanj. Kontakt za naročilo: info@linije.si